Vratite koži zdrav sjaj i osvježite oči za proljeće

Vratite koži zdrav sjaj i osvježite oči za proljeće

Nakon mjeseci provedenih u zatvorenim prostorima s izmjeničnim toplim i suhim zrakom te izlaganju hladnom vanjskom zraku, naša koža zahtijeva dodatnu njegu. Proljeće je idealno vrijeme da se fokusiramo na zaštitu i obnovu naše kože. Kako biste postigli zdrav i blistav izgled, donosimo vam nekoliko korisnih savjeta za njegu kože tokom proljeća. 

Njega područja oko očiju 

Kada njegujete svoje lice raznim kremama i serumima, nemojte zaboraviti posvetiti posebnu pažnju području oko očiju. Umirite i osvježite podočnjake koristeći proizvod poput Veles Seruma za njegu područja oko očiju. Ovaj serum formuliran je da posvijetli, hidratizira i umiri osjetljivo područje oko očiju. Budući da je koža u tom području osjetljiva, važno je pružiti joj dodatnu njegu kako biste postigli sjajan i besprijekoran izgled. 

Serum za njegu područja oko očiju
Serum za njegu područja oko očiju

Suho ulje za meku kožu i sjajnu kosu 

Uz osnovnu njegu kože, vrijeme je da se malo zabavite i isprobate novu poslasticu za njegu kože. Suho ulje je idealan proizvod koji možete koristiti za njegu kože i kose tokom toplijih proljetnih dana. Osim što hrani kožu, višenamjensko suho ulje može se koristiti i za postizanje savršenog sjaja kose. Nanesite malu količinu ulja na suhu, oblikovanu kosu kako biste postigli prekrasan, zdrav i sjajan izgled. 

Suho ulje
Suho ulje

Proljeće je vrijeme za obnovu i osvježenje naše kože. Kako biste postigli zdrav i blistav izgled, važno je da posvetite posebnu pažnju području oko očiju i koristite proizvode koji će umiriti, hidratizirati i posvijetliti to osjetljivo područje. Također, isprobajte Suho ulje kao višenamjenski proizvod za njegu kože i kose, te uživajte u mekoj koži i sjajnoj kosi. Uz ove jednostavne savjete, zablistajte ovog proljeća i pružite svojoj koži njegu koju zaslužuje! 

X
Add to cart