Njega ruku

Njega ruku

Dok je lice središnja tačka naših interakcija s drugima, ruke igraju neizostavnu ulogu. Prijateljski stisak ili gestikulacija rukama često se koriste za pozdravljanje prijatelja i sklapanje novih poznanstava. 

Stoga, održavanje svakodnevne rutine njege ruku postaje bitno kako bismo spriječili njihovo isušivanje, gubitak gipkosti i pojavu staračkih pjega. 

Zašto je njega ruku važna? 

Ruke su izložene vanjskim utjecajima te su često podvrgnute stresu iz okoline, što može uzrokovati njihovo prerano starenje. Često pranje također može isušiti kožu, čineći ih suhima i dehidriranima. 

S obzirom na to da težimo očuvati ljepotu naših ruku tokom cijele godine, ulaganje u kvalitetnu kremu za ruke postaje imperativ. 

Kako održavati njegovane ruke? 

Redovita upotreba kreme za ruke postaje dio zdravog načina života koji osigurava zaštitu i adekvatnu hidrataciju naših ruku. 

Dobra krema ne samo da hidratizira kožu, već je i ključna za očuvanje zdravlja zanoktica. Često pranje može učiniti zanoktice suhima i podložnima infekcijama. Kvalitetna krema osigurat će da zanoktice i nokti budu dobro njegovani, zdravi i sjajni. 

Masaža ruku kvalitetnom kremom pridonosi jačanju, produžava njihovu trajnost te potiče opće zdravlje noktiju. 

Kako odabrati pravu kremu za ruke? 

Na tržištu je obilje krema za njegu ruku, ali nisu sve jednako učinkovite. Kvalitetna krema treba biti obogaćena, intenzivno hidratantna, brzo se upijati i ne ostavljati masni trag na koži.  

Birajte kreme s hranjivim formulama koje sadrže lipide odgovorne za zadržavanje vlage i izgradnju zaštitnog sloja kože. 

VELES Krema za ruke i nokte obogaćena je prirodnim sastojcima poput umirujućeg pantenola koji osim vlaženja kože, potiče njezino zacjeljivanje te vitaminom E koji čuva lipide i jača nokte. Ulja jojobe i makadamije brzo se upijaju i omekšavaju grubu kožu. 

VELES Krema za ruke i nokte – lagana, neljepljiva i brzo se upija, pružajući glatke ruke i mekane zanoktice. 

VELES - Krema za ruke i nokte
VELES Krema za ruke i nokte

Preporučuje se držati kremu u torbici kako biste je imali pri ruci. 

Savjet za noćnu njegu ruku 

Dodatno njegujte ruke noću jer je tada tijelo u fazi obnove. Nakon nanošenja kreme, stavite lagane pamučne rukavice i ostavite preko noći. 

Ujutro ćete se probuditi sa svilenkastim, zdravim rukama spremnim za nove izazove. 

Nakon svega što vaše ruke čine za vas, zar nisu vrijedne dodatne pažnje? 

X
Add to cart