Veles d.o.o. je porodična firma nastala iz želje da se koži pruži kvalitetna njega kroz prirodne preparate proizvedene od pažljivo biranih sirovina visokog kvaliteta i dokazane efikasnosti. 

Iza istraživanja, razvoja, proizvodnje i analize proizvoda stoji tim koji se sastoji od magistra farmacije, doktora medicine, inženjera hemije i tehnologa koji svoje iskustvo i znanje iz oblasti kozmetologije koriste kako bi formulisali preparate koji će vašoj koži pružiti njegu kakva joj je potrebna. 

Procesi proizvodnje odvijaju se u proizvodnom pogonu u skladu sa dobrom proizvođačkom praksom (GMP). 

Zašto Veles? 

Kako je naša kozmetika  izrađena od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka, koje smo sa posebnom pažnjom birali za njegu vaše kože lica i tijela, željeli smo da samo ime naše kozmetike predstavlja moć i snagu prirode. Logičan izbor je bio Veles – slavenski bog zemlje, vode i podzemlja. Veles ima moć transformacije u različite životinje, ali najčešće je obitavao u obliku medvjeda, koga su stari Slaveni smatrali kraljem i vladarom šuma.

Misija 

Vjerujemo da pravi balans između efikasnosti, prirodnosti i senzualnosti nudi najbolju vrstu kozmetike u budućnosti. Vodeći se ovim principom uz kvalitet kao nit vodilju nastojimo da kreiramo najbolje prirodne preparate.

Vizija  

Na temeljima novih ideja, inspirisanih prirodom, naš tim je osmislio viziju koja će približiti ljude i prirodu.

  • Težimo razvoju i ulažemo u inovacije.
  • Svake godine razvijamo novu kolekciju proizvoda.
  • Postati prepoznatljiv brend u segmentu kozmetičkih proizvoda za njegu na tržištu BiH.
  • Preuzeti dominantnu tržišnu poziciju i uspješno se probiti na nova tržišta van granica BiH.

Cilj  

Naš cilj je stvarati kvalitetnu prirodnu kozmetiku pažljivo birajući prirodne i efikasne sastojke. Vjerujemo da se u skladu s prirodom postiže najbolja njega kože kao najvećeg organa ljudskog tijela, instrumenta kojim se predstavljamo zajednici.

Naš tim 

Veles tim čine ljudi različitih struka s naglaskom na visokoobrazovan kadar s područja farmacije, medicine, hemije, tehnologije, IT sektora, menadžmenta i marketinškog komuniciranja. 

Zajedno stvaramo okruženje međusobnog poštovanja, povjerenja i saradnje te gradimo kulturu kontinuiranog učenja. 

X
Add to cart