Suho ulje - 3 u 1 proizvod za njegu

Suho ulje – 3u1 proizvod za njegu

Kozmetički proizvod koji je osvojio sve simpatije i vrlo brzo postao hit u kozmetičkoj industriji je Suho ulje.

U ovom postu saznajte koje su prednosti Veles Suhog ulja i zašto ga zapravo tako nazivamo.

Veles Suho ulje je 3u1 kozmetički proizvod koji možete uvrsiti u vašu beauty rutinu njege kože lica, tijela i kose. 

Veles Suho ulje za njegu kože i kose
Veles Suho ulje za njegu kože i kose
Zašto Suho ulje? 

Veles Suho ulje jedinstveno je po svojoj suhoj teksturi. Prema sastavu, Suho ulje je kombinacija finih, brzoupijajućih prirodnih ulja u različitim omjerima. Osim što koži pruža potrebnu vlagu i sve hranjive sastojke, također djeluje antioksidativno, usporava proces starenja kože, stvarajući zaštitnu barijeru na njezinoj površini te potiče obnavljanje. Nakon nanošenja na kožu, vrlo brzo i lako se upija u kožu, te ne ostavlja masan trag. Kombinacija vitamina E i 7 kvalitetnih biljnih ulja koji hrane, obnavljaju, hidratiziraju i njeguju kožu lica, tijela i kosu. 

Koje su prednosti upotrebe Suhog ulja? 

Suho ulje nudi hidratantne prednosti, bez ostavljanja ljepljivih tragova na vašoj koži ili kosi. Pomaže u smanjenju oksidativnog stresa kože i zaštiti vaše kože od preranog starenja. Linolna kiselina u arganovom i bademovom ulju može pomoći u obnavljanju kožne barijere i održavanju integriteta kože. 

Veles Suho ulje
Veles Suho ulje

Redovno nanošenje ulja na kosu dovest će do zadivljujućih rezultata. Kosa odlično upija kapljice Suhog ulja, te je osjetno mekša, obnovljena, elastična, jača i sjajna. 

Ista hidratantna svojstva Suhog ulja koja pogoduju vašoj kosi i koži mogu biti dobra i za vaše nokte. Nanošenje ulja na zanoktice može pomoći u sprječavanju isušivanja i pucanja noktiju. 

Kako se koristi: 

Kao što smo već spomenuli, Veles Suho ulje možete koristiti za njegu lica, tijela i kose tokom cijele godine. 

Na licu: nanesite ga jednom dnevno nježnim pokretima, od središta lica prema krajevima te na dekolte. Može se koristiti samostalno ili nekoliko kapi možete pomiješati i s vašom uobičajnom kremom. 

Na tijelu: nanesite na suhu ili mokru kožu i nježno umasirajte. 

Na kosi: utrljajte nekoliko kapi između ruku, a zatim prođite rukama kroz kosu. Završite provlačenjem češlja sa širokim zupcima kroz kosu kako biste ravnomjerno rasporedili ulje. 

 

Sljedeći put kada budete kupovali nove proizvode za njegu kože i kose, razmislite da probate nešto drugačije i iskoristite sve prednosti i dobrobiti Veles Suhog ulja 

 

X
Add to cart