Njega okoloočnog područja

Njega okoloočnog područja

Oči su“ ogledalo duše“, ali i vaše brige o sebi. Stoga ćete poželjeti da brinete o koži oko očiju najbolje što možete.  

Područje oko očiju jedno je od najtanjih i najosjetljivijih područja vašeg tijela, te se ovdje pojavljuju prvi znakovi starenja kože i stresa.  

Zašto? Kako navodi studija objavljena 2015. godine u Advanced Biomedical Research, koža u području oko očiju nema toliko lojnih žlijezda i kolagena kao ostatak vašeg lica i tijela, što je čini sklonijom suhoći, opuštenosti i borama.  

Upotrebom proizvoda namijenjenih specifičnim potrebama ovog područja se znatno smanjuje nastajanje bora, podočnjaka i natečenosti. Za prve bore oko očiju i usana idealan je Veles Serum za njegu područja oko očiju koji odgađa nastanak bora, a već nastale vidljivo izglađuje. Formula ovog proizvoda sadrži retinil palmitat, derivat ​​vitamina A koji stimuliše obnavljanje ćelija kože i proizvodnju kolagena. Pomaže u cjelokupnoj teksturi i ulazi dublje u strukture kože kako bi revitalizirao bore i poboljšao izgled finih linija.

Serum za njegu područja oko očiju
Serum za njegu područja oko očiju

Formula je pojačana za intenzivno revitalizirajuće djelovanje s Centella asiatica za luksuznu anti age njegu. Uz aktivne sastojke koji poboljšavaju ten i teksturu kože, također će poboljšati izgled finih linija i bora. 

Nanesite malu količinu proizvoda na prstenjak i nježno utapkajte na cijelo područje oko očiju i usana tokom svake noći. 

 

Samo nekoliko jednostavnih koraka je potrebno da vaš pogled odiše zaigranom mladošću. 

 

X
Add to cart