Tara serum za lice

30,00 KM

Osvježite kožu serumom koji u sebi sadrži drevne tajne ljepote. Bezvremenska kraljica ljepote, kadulja krasi serum svojim mirisnim notama. U serum su dodane i hranjive materije poput pantenola, aloe vere i niacinamida.

Tara serum umiruje osjetljivu i nadraženu kožu i ostavlja osjećaj ugode.

Proizvod je formulisan bez silikona. Ne sadrži dodatne mirise, boje, parabene, alkohol i druge iritanse.

 

Kategorija: ,

Opis

Pantenol: 

Primjena d-pantenola na koži dovodi do ćelijske regeneracije, a pantenol stimuliše proliferaciju fibroblasta i obnavlja tkivo kada se primjeni na koži. Osim toga, koža se održava vlažnom i elastičnom.

Aloe vera:

Aloe vera umiruje, hladi i vlaži kožu, zahvaljujući visokom procentu vode i mineralnih materija.

Niacinamid:

Prednost niacinamida je takva da odgovara i masnoj i suhoj koži. Masnoj će spriječiti dehidriranost, dok će suhoj spriječiti gubitak vlage. Regulira proizvodnju sebuma, te na taj način smanjuje pojavu akni.

Kako se koristi:

Upotreba i korištenja seruma je veoma jednostavna. Koristi se između pranja lica i nanošenja kreme. Koristite kapaljku i na vrh prsta ukapajte 2-3 kapi seruma, laganim pokretima utrljajte na lice. Kada osjetite da je vaša koža upila serum, nanesite kremu za lice.

Pakovanje:

30 ml

Sastojci/Ingredients:

INCI: SALVIA SCLAREA (CLARY SAGE) FLOWER WATER, AQUA (AND) ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT (AND) SODIUM BENZOATE (AND) SODIUM SULFATE (AND) POTASIUM SORBAT (AND) ASCORBIC ACID, NIACINAMIDE, GLYCEROL, PANTHENOL, BENZYL ALCOHOL (AND) DEHYDROACETIC ACID (AND) AQUA, SODIUM BENZOATE